Eva Josefíková (MUDr. Lucie Krutinová) - seriál Modrý kód

Eva Josefíková (MUDr. Lucie Krutinová) - Modrý kód

Eva Josefíková (MUDr. Lucie Krutinová)

Datum narození: 3.2.1990
Znamení: vodnář

Charakteritika postavy MUDr. Lucie Krutinové: Mladá lékařka. Její vyvolený je bohatý a zajištěný muž, majitel hotelu v Krušných horách, pro kterého případný rozvod může být otázkou velkého dělení majetku.

Eva Josefíková je česká divadelní a filmová herečka a také studentka DAMU. Pochází z Uherského Hradiště, kde také vystudovala gymnázium. V roce 2001 se s rodiči přestěhovala do Vlčnova. Od roku 1999 navštěvovala literárně-dramatický obor na Základní umělecké škole v Uherském Hradišti.

V současnosti žije v Praze, hrála ve Stavovském divadle a nyní v divadle Disk, zároveň dokončuje studium na DAMU v oboru Herectví činoherního divadla. Hostovala také v Národním divadle v letech 2009–2010 v inscenaci Babička jako Barunka.

Filmografie

  • 2017 - Modrý kód
  • 2017 - Zádušní oběť
  • 2016 - Člověk kancelářský
  • 2016 - Kosmo
  • 2016 - Semestr
  • 2015 - Korunní princ
  • 2015 - Legenda
  • 2015 - Nebezpečí klidu
  • 2014 - Fair Play
  • 2014 - Vejška
  • 2013 - Bez hranic
  • 2013 - Donšajni
  • 2013 - Škoda lásky
  • 2012 - Kurýr
  • 2012 - Probudím se včera
  • 2012 - Signál
  • 2011 - Čertova nevěsta
  • 2010 - PIKO
  • ...

Zdroj a foto www.iprima.cz